Mediataitoja kaikille – ideasta videoksi

Oletko kiinnostunut media-alasta? Haluaisitko oppia tekemään laadukkaita ja kiinnostavia videoita? Mediataitoja kaikille – ideasta videoksi-kurssilla perehdytään viittomakielisen videotuotannon eri osa-alueisiin mm. käsikirjoittamiseen, viittomakieliseen viestintään, kuvaamiseen ja editointiin. Aiheisiin pääset tutustumaan sekä teorian että käytännön kautta.

Kesto: 01:05
Tekstitys: Suomi
Kieli: Suomalainen viittomakieli

Kurssi on suunnattu kaikille media-alasta kiinnostuneille viittomakielisille. Kurssi on suunniteltu ja toteutetaan yhteistyössä Viittomakielisen kirjaston kanssa. 

Mitä opintoihin sisältyy?

Kurssilla perehdytään seuraaviin osa-alueisiin: 

  • Viittomakielinen videotuotanto 
  • Viittomakielinen viestintä 
  • Käsikirjoitus 
  • Kuvaaminen 
  • Editointi 

Aiheita käsitellään teoriassa, mutta pääset oppimaan niitä myös käytännön kautta. Kurssilla toteutetaan videotuotantoprojekti yhteistyössä Viittomakielisen kirjaston kanssa. Kouluttajina toimii oman alansa asiantuntijat.  

Missä ja milloin opiskelu tapahtuu? 

Kurssi sisältää 12 päivää lähiopetusta. Lähipäivät ovat viikonloppuisin lauantaina ja sunnuntaina klo 9-14. Opetus järjestetään paikan päällä Kuurojen kansanopistolla. Lähiopetuksen lisäksi kurssi sisältää itsenäisiä tehtäviä, jotka tehdään opetuspäivien välillä. 

Lähiopetuspäivät ovat seuraavat: 

26.3. – 27.3.2022  

9.4. – 10.4.2022 

23.4. – 24.4.2022 

7.5. – 8.5.2022 

14.5. – 15.5.2022 

11.6.-12.6.2022

Mitä opinnot maksavat? 

Opintojen kokonaishinta on 80 €. Hintaan sisältyy opetus ja pieni välipala (mikäli lähiopetuksessa). 

Miten ilmoittaudun kurssille?

Sitova ilmoittautuminen tehdään sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. 

Peruutusehto 

Mikäli ilmoittautuja peruu kurssille osallistumisensa ennen viimeistä ilmoittautumispäivää, on peruuttaminen maksuton. Mikäli ilmoittautuja peruu osallistumisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tai ei peru kurssille osallistumista lainkaan eikä osallistu opetukseen, laskutetaan häneltä koko opintomaksu.